dimecres, 27 de desembre del 2017

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dijous 28 de desembre de 2017

.BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dijous 28 de desembre de 2017
---------------------------
«Dedico la catequesi d'avui a reflexionar sobre el significat del Nadal. En els nostres dies, estem assistint a una mena de “desnaturalització” del Nadal. En nom d'un fals respecte davant qui no és cristià, moltes vegades s'amaga la voluntat de marginar la fe, eliminant tota mena de referència al naixement de Jesús. No obstant això, el veritable sentit d'aquestes festes es troba en Jesús, és Ell qui dóna sentit a tot el que celebrem.

Nosaltres, com els pastors de l'Evangeli, estem cridats a buscar la veritable llum que és Jesús, que és el do de Déu a la humanitat que es troba immersa en la foscor de la nit. Quan acollim Jesús en les nostres vides, ens convertim en un do per als altres. Per aquest motiu, nosaltres els cristians ens intercanviem regals, perquè el veritable do per a nosaltres és Jesús i, com Ell, volem ser do per als altres.

Jesús ve a aquest món i els primers destinataris de la seva vinguda són els petits i menyspreats, amb els quals estableix una amistat que continua en el temps. Amb ells, en cada moment, Déu desitja construir un món nou en el qual no hi hagi més persones rebutjades, descartades ni maltractades».
----------
(del Papa Francesc en l’Audiència General d’ahir dimecres a l’Aula Pau VI del Vaticà, meditant sobre el significat del Nadal, i criticant amb rotunditat als que eliminen el seu veritable sentit).
---------------------------
Santoral d’avui:

-Sants Innocents, màrtirs a Betlem i rodalia.

-Santa Dòmina, verge i màrtir.
-Sant Abel, fill d’Adam i d’Eva.
-Sant Castor, màrtir.
-Sant Cesari, màrtir.
-Sant Crescenç, bisbe i màrtir.
-Santa Teòfila, verge i màrtir.
-Santa Violant, verge.
---------------------------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada