dilluns, 18 de setembre del 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 19 de setembre de 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 19 de setembre de 2023 / Dia Internacional de Conscienciació sobre la Mossegada de Serp - Dia Mundial de l'Aperitiu - Dia Mundial de Sensibilització Sobre la Dissecció Aòrtica

----------

«Preguntem-nos, llavors: jo crec que he rebut de Déu el do d'un perdó immens? Adverteixo l'alegria de saber que Ell sempre està preparat per a perdonar-me quan caic, també quan els altres no ho fan, també quan ni tan sols jo aconsegueixo perdonar-me a mi mateix? Ell perdona: crec que Ell perdona? I sé perdonar al seu torn a qui m'ha fet mal? Sobre aquest tema, voldria proposar-vos un petit exercici: intentem, ara, cadascun de nosaltres, pensar en una persona que ens ha ferit, i demanem al Senyor la força per a perdonar-la. I perdonem-la per amor del Senyor: germans i germanes això ens farà bé, ens retornarà la pau en el cor».

 

(Del Papa Francesc abans de la pregària de l’Àngelus – Diumenge, 17 de setembre de 2023 – Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«L'anomenada de Jesús s'escampà per tot el país dels jueus i per totes les regions veïnes». (Lluc 7,17).   

----------         

Santoral:

-Santa Maria de Cervelló o del Socors, verge mercedària. 

-Sant Gener (Jenaro), bisbe i màrtir.       

----------

Tingueu un bon dimarts!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada