dimecres, 28 de juliol del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 29 de juliol de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 29 de juliol de 2021 / Dia Internacional del Tigre

----------

«Una salutació cordial a quants participen en aquesta important trobada, que posa novament de manifest com un dels nostres majors reptes actuals és vèncer la fam, la inseguretat alimentària i la malnutrició en l'era de la COVID-19. Aquesta pandèmia ens ha enfrontat amb les injustícies sistèmiques que soscaven la nostra unitat com a família humana. Els nostres germans i germanes més pobres, i la Terra, la nostra Casa Comuna que "clama pel mal que li provoquem a causa de l'ús irresponsable i de l'abús dels béns que Déu ha posat en ella", exigeixen un canvi radical».

 

(Del missatge del Papa Francesc al Sr. Antonio Guterres, Secretari General de les Nacions Unides, per a la Pre-Cimera sobre els Sistemes Alimentaris de l'ONU - Vaticà, 26 de juliol de 2021).

----------

Paraula del Senyor:

«Jo sóc la resurrecció i la vida. Qui creu en mi, encara que mori, viurà; i tot aquell qui viu i creu en mi, no morirà mai més». (Joan 11,25-26). 

----------

Santoral:

-Santa Marta, deixebla de Jesús. 

-Sant Adam, el primer humà.

-Sant Fèlix III, papa.

-Santa Beatriu, verge i màrtir.

----------

Tingueu un bon dijous!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada