dissabte, 24 de juliol del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 25 de juliol de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 25 de juliol de 2021 / Primera Jornada Mundial dels Avis i de la Gent Gran - Dia Internacional de la Dona Afrodescendent

----------

«Benvolguts avis i àvies: Vull dir-vos que sou necessaris per a construir, en fraternitat i amistat social, el món de demà: el món en el qual viureu -vosaltres, i els vostres fills i néts- quan la tempesta s'hagi calmat. Entre els diversos pilars que hauran de sostenir aquesta nova construcció hi ha tres que vosaltres, millor que uns altres, podeu ajudar a col·locar. Tres pilars: els somnis, la memòria i l'oració. La proximitat del Senyor donarà la força per a emprendre un nou camí fins i tot als més fràgils d'entre nosaltres, pels camins dels somnis, de la memòria i de l'oració».

 

(Del missatge del Papa Francesc en ocasió de la Primera Jornada Mundial dels Avis i de la Gent Gran que se celebra avui dia 25 de juliol de 2021).

----------

Paraula del Senyor:

«Qui vulgui ser important enmig vostre, que es faci el vostre servidor, i qui vulgui ser el primer, que es faci el vostre esclau». (Mateu 20,26-27). 

----------

Santoral:

-Sant Jaume (anomenat el Major) , apòstol. 

-Santa Valentina, verge i màrtir.

-Sant Teodomir, monjo màrtir.

----------

Calendari litúrgic setmanal:

Setmana XVII del temps de durant l’any.     

----------

Litúrgia de les Hores:

Setmana I del Salteri.

----------

Bon diumenge,

BON DIA del SENYOR!

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada