dimarts, 8 de desembre del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 9 de desembre de 2020

 Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 9 de desembre de 2020 / Dia Internacional contra la Corrupció - Dia Internacional per a la Commemoració i Dignificació de les Víctimes del Crim de Genocidi i per a la Prevenció d'aquest Crim – Dia Mundial de la Informàtica

----------

«La festa litúrgica d'avui celebra una de les meravelles de la història de la salvació: la Immaculada Concepció de la Mare de Déu. També ella va ser salvada per Crist, però d'una forma extraordinària, perquè Déu va voler que des de l'instant de la concepció la mare del seu Fill no fos tocada per la misèria del pecat. I per tant Maria, durant tota la seva vida terrestre, va estar lliure de qualsevol taca de pecat, ha estat la "plena de gràcia", la deixebla de Jesús: la Mare i la deixebla. Però el pecat no estava en Ella».

 

(Del Papa Francesc, abans del rés de l’Àngelus – Dimarts 8 de desembre, a la plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar. Accepteu el meu jou i feu-vos deixebles meus, que sóc benèvol i humil de cor, i trobareu el repòs, perquè el meu jou és suau, i la meva càrrega, lleugera». (Mateu 11,28-30). 

 -----------

Santoral:

-Sant Joan Dídac Cuauhtlatoatzin, indi mexicà. 

-Sant Restitut, màrtir.

-Sant Pere Fourier, prevere. 

-Santa Leocàdia (Llogaia o Llocaia), verge i màrtir.

-Santa Valèria, verge i màrtir.

----------

Tingueu un bon dimecres!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada