dijous, 24 de desembre del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 25 de desembre de 2020

 Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 25 de desembre de 2020 / NADAL DE NOSTRE  SENYOR  JESUCRIST

----------

«El Pare no ens ha donat alguna cosa, sinó al seu mateix Fill unigènit, que és tota la seva alegria. Si mirem la ingratitud de l'home cap a Déu i la injustícia cap a tants dels nostres germans, sorgeix un dubte: Ha fet bé el Senyor a donar-nos tant, fa bé de continuar confiant en nosaltres? No ens sobrevalora? Sí, ens sobrevalora, i ho fa perquè ens estima fins a l'extrem. Ell és així, tan diferent de nosaltres. Sempre ens estima, més del que nosaltres mateixos seríem capaços d'estimar-nos. Només l'amor de Jesús transforma la vida, sana les ferides més profundes i ens allibera dels cercles viciosos de la insatisfacció, de la ira i de la lamentació».

 

(de l'homilia del Papa Francesc a la Missa del Gall celebrada aquesta passada nit a la Basílica de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Maria esperava un fill.  Mentre eren allà, se li van complir els dies i va néixer el seu fill primogènit: ella el va faixar amb bolquers i el posà en una menjadora, perquè no havien trobat cap lloc on hostatjar-se». (Lluc 2,5-7).

-----------

Santoral:

-Nadal de Nostre Senyor Jesucrist, a Betlem de Judà.

-Mare de Déu de Betlem o del Pessebre.

-Nadal, Noèlia, Nadala.

-Santa Anastàsia, màrtir. 

-Santa Eugènia, verge i màrtir.

-Sant Pere, el Venerable, abat.

---------------------------

Tingueu un SANT i BON NADAL DE NOSTRE SENYOR JESUCRIST!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada