divendres, 19 de juny del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 20 de juny de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 20 de juny de 2020 / L’IMMACULAT COR DE MARIA / Dia Mundial dels Refugiats - Dia Internacional de la Distròfia Muscular Facioescapulohumeral
----------
«Aquests són temps difícils per al món perquè ens enfrontem al sofriment causat pel coronavirus. El vostre treball com a mariners i pescadors s'ha tornat encara més important, per a proveir a la gran família humana d'aliments i altres gèneres de primera necessitat. Us estem agraïts. També perquè sou una categoria molt exposada. En els últims mesos la vostra vida i el vostre treball han canviat considerablement i us heu enfrontat —i encara us enfronteu— a molts sacrificis, a llargs períodes d'allunyament a bord dels vaixells sense poder baixar a terra. La llunyania de la família, els amics i del vostre país, la por al contagi, tots aquests elements són una pesada càrrega de portar, ara més que mai».

(Del videomissatge del Papa Francesc als treballadors de la mar i a les seves famílies – Vaticà, 17 de juny de 2020).
----------
Paraula del Senyor:
«Acabats els dies de la celebració, quan se'n tornaven, el noi es quedà a Jerusalem sense que els seus pares se n'adonessin(...)Al cap de tres dies el van trobar al temple, assegut entre els mestres de la Llei, escoltant-los i fent-los preguntes» (Lluc 2,43.46).
-----------
Santoral:
-Beata Margarida Ball, mare de família, màrtir.
-Sant Silveri, papa i màrtir.
-Santa Florentina, verge.
-Santa Elia, abadesa.
----------
Tingueu un bon dissabte!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada