dijous, 11 de juny del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 12 de juny de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 12 de juny de 2020 / Dia Mundial contra el Treball Infantil - Dia Internacional del Doblatge
----------
«El divendres 12 de juny se celebra el Dia Mundial contra el Treball Infantil, un fenomen que priva als nens i nenes de la seva infància i posa en perill el seu desenvolupament integral. En la situació actual d'emergència sanitària, en diversos països molts nens i joves estan obligats a fer treballs inadequats a la seva edat, per a ajudar a les seves famílies en condicions d'extrema pobresa. En no pocs casos es tracta de formes d'esclavitud i reclusió que causen sofriments físics i psicològics. Tots nosaltres som responsables d'això. Faig una crida a les institucions a esforçar-se al màxim per a protegir als menors. Els nens són el futur de la família humana: ens correspon a tots la tasca d'afavorir el seu creixement, la seva salut i la seva serenitat».

(Del Papa Francesc a l’Audiència General del dimecres 10 de juny - Transmesa en viu des de la Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà).
----------
Paraula del Senyor:
«Ja sabeu que es va dir: No cometis adulteri». (Mateu 5,27).
-----------
Santoral:
-Sant Joan de Sahagún, prevere.
-Santa Iolanda (o Violant), religiosa.
-Sant Onofre (o Nofre), anacoreta.
-Santa Maria Rosa Molas i Vallvé, religiosa. (també esmentada ahir).
----------
Tingueu un bon divendres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada