dijous, 9 d’abril del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 10 d’abril de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 10 d’abril de 2020 / DIVENDRES SANT EN LA PASSIÓ DEL SENYOR - Dia Internacional de la Homeopatia
----------
«No puc deixar passar aquesta missa sense recordar els sacerdots. Sacerdots que ofereixen la seva vida pel Senyor, sacerdots que són servents. En aquests dies, més de seixanta han mort aquí, a Itàlia, per l'atenció als malalts als hospitals, i també amb metges, infermeres, infermeres ... Són "els sants del costat", sacerdots que van donar la vida servint. 

Els sacerdots anònims, els capellans del camp que són rectors en quatre, cinc, set pobles, a les muntanyes, i van d'un a un altre, que coneixen a la gent ... Un cop, un d'ells em va dir que sabia el nom de tota la gent dels pobles. "De debò?" Li vaig dir. I va dir: "Fins i tot el nom dels gossos". Coneixen tota la proximitat sacerdotal: bé. Bons sacerdots».

(De l’homilia del Papa Francesc – Basílica de Sant Pere – Altar de la Càtedra – Dijous Sant, 9 d’abril de 2020).
----------
Paraula del Senyor:
«Quan Jesús hagué pres el vinagre, va dir: Tot s'ha complert. Llavors inclinà el cap i va lliurar l'esperit». (Joan 19,30).
-----------
Santoral:
-Beat Antoni Neyrot, prevere i màrtir.
-Sant Ezequiel, profeta. 
-Sant Dimes, el lladre bo.
----------
Tingueu un bon Divendres Sant!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada