dimecres, 22 d’abril del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 23 d’abril de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 23 d’abril de 2020 / Sant Jordi, Patró de Catalunya – Dia Mundial del Llibre i dels Drets d’Autor - Dia de l'Idioma Espanyol - Dia de la Llengua Anglesa- Dia Internacional de las Noies en les TIC
----------
«La present pandèmia ens està ensenyant que només si estem units, i fent-nos càrrec els uns dels altres, podrem superar els actuals desafiaments globals i complir la voluntat de Déu que vol que tots els seus fills visquin en comunió i prosperitat. No som només matèria, sinó que portem també l'alè de vida que ve de Déu, i vivim en aquest món com una única família humana enmig de la biodiversitat de les criatures del Senyor. Estem creats a imatge i semblança de Déu i cridats a tenir cura i respectar totes les seves criatures, però amb especial amor i compassió als nostres germans, sobretot als més febles, imitant l'amor que Déu ens té i ens manifesta en el seu Fill Jesús».

(Del Papa Francesc a l’Audiència General d’ahir dimecres 22 d’abril de 2020,  transmesa en viu des de la Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà).
----------
Paraula del Senyor:
«Jo sóc el cep i vosaltres les sarments. Aquell qui està en mi i jo en ell, dóna molt de fruit, perquè sense mi no podeu fer res». (Joan 15,5).
-----------
Santoral:
-Sant Jordi, soldat i màrtir.
-Sant Gerard o Grau, bisbe.
-Sant Adalbert, bisbe i màrtir.
-Beat Gil d'Assís, religiós.
-Beata Elena d'Udine, religiosa.
-Beata Teresa-Maria de la Creu, verge.
----------
Tingueu una bona Diada de Sant Jordi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada