dimecres, 8 d’abril del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 9 d’abril de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 9 d’abril de 2020 / DIJOUS SANT EN LA CENA DEL SENYOR
----------
«Ens farà bé mirar al Crucificat en silenci i veure qui és el nostre Senyor: Qui no assenyala ningú amb el dit, ni tan sols contra els que li estan crucificant, sinó que obre els braços a tots; el que no ens aixafa amb la seva glòria, sinó que es deixa despullar per nosaltres; el que no ens estima per dir, sinó que ens dóna la vida en silenci; el que no ens obliga, sinó que ens allibera; el que no ens tracta com a estranys, sinó que pren sobre si el nostre mal, pren sobre si els nostres pecats. I, per alliberar-nos dels prejudicis sobre Déu, mirem al Crucificat. I després obrim l'Evangeli. En aquests dies, tots en quarantena, a casa, confinats, prenguem dues coses a la mà: el crucifix, mirem-ho; i obrim l'evangeli. Serà per a nosaltres -per dir-ho així- com una gran litúrgia domèstica perquè aquests dies no podem anar a l'església: Crucifix i Evangeli!».

(Del Papa Francesc a l’Audiència General del dimecres 8 d’abril de 2020, transmesa en viu des de la Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà).
----------
Paraula del Senyor:
«Era abans de la festa de Pasqua. Jesús sabia que havia arribat la seva hora, l'hora de passar d'aquest món al Pare. Ell, que havia estimat els seus que eren al món, els estimà fins a l'extrem». (Joan 13,1).
-----------
Santoral:
-Beata Celestina Faron, verge i màrtir. 
-Santa Casilda, verge.
-Santa Maria de Cleofàs, parenta de la Verge Maria.
-Sant Marcel, bisbe.
----------
Tingueu un bon Dijous Sant!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada