dimarts, 8 d’octubre del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres 9 d’octubre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres 9 d’octubre de 2019 / Dia Mundial del Correu – Dia Internacional per a la Reducció dels Desastres Naturals
----------
«El Sínode per a l'Amazònia podem dir que té quatre dimensions: la dimensió pastoral, la dimensió cultural, la dimensió social i la dimensió ecològica. Un procés com el d'un sínode es pot arruïnar una mica si jo en sortir de la sala dic el que penso, dic la meva, i llavors es dóna aquesta característica que es va donar en alguns sínodes: "del sínode de dins i del sínode de fora". El sínode de dins que segueix un camí de Mare Església, de cura dels processos; i el sínode de fora que, per una informació donada amb lleugeresa, donada amb imprudència, mou els informadors d'ofici a equivocacions».

(Sínode Amazònic (2): Del discurs del Papa Francesc a la 1a Congregació General de l'Assemblea Especial del Sínode dels Bisbes per a la Regió Panamazònica - Aula del Sínode del Vaticà - Dilluns 7 d'octubre de 2019). 
----------
Paraula del Senyor:
«Quan pregueu, digueu: Pare, santifica el teu nom, vingui el teu Regne. Dóna'ns cada dia el pa que necessitem; perdona els nostres pecats, que nosaltres també perdonem tots els qui ens han ofès, i no permetis que caiguem en la temptació.» (Lluc 11,2-4).
-----------
Santoral:
-Sant Dionís, bisbe, i companys clergues, màrtirs. 
-Sant Joan Leonardi, prevere.  
-Sant Abraham (s. XIX aC), patriarca, pare en la fe.
-Sant Lluís Bertran, prevere dominic. 
-Santa Sara, esposa del patriarca Abraham.
----------
Tingueu un bon dimecres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada