divendres, 11 d’octubre del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte 12 d’octubre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte 12 d’octubre de 2019 / Dia Mundial de les Aus Migratòries - Dia Mundial de les Cures Pal·liatives
----------
«Un dels riscos a enfrontar-se, si un no es deixa involucrar i qüestionar per Déu, és "l'accídia religiosa", de la qual deriva la infelicitat. Les persones consagrades es converteixen així en "col·leccionistes d'injustícies", segons l'actitud típica dels que se senten sempre víctimes i, per tant, cauen en constants queixes.

El testimoni personal provoca el respecte entre creients i no creients. Per aquest motiu els convido a oferir el seu de mansuetud, però, sobretot, d'una pobresa viscuda en la pràctica».

(Del Papa Francesc a la reunió mantinguda el dijous 10 d'octubre amb 73 germans menors caputxins de la província italiana de les Marques, a la petita sala de l'Aula Pau VI). 
----------
Paraula del Senyor:
«Mentre Jesús parlava, una dona alçà la veu entre la gent i li digué: Sortoses les entranyes que et van dur i els pits que vas mamar! Però ell va respondre: Més aviat sortosos els qui escolten la paraula de Déu i la guarden!». (Lluc 11,27-28).
-----------
Santoral:
-Mare de Déu del Pilar. 
-Sant Serafí de Monte Granario, religiós caputxí.
-Santa Domnina, verge.
----------
Tingueu un bon cap de setmana!


1 comentari: