dijous, 27 de juny del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral del dia / Divendres 28 de juny de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral del dia / Divendres 28 de juny de 2019 / Solemnitat del Sagrat Cor de Jesús / Dia Mundial de l'Arbre
----------
«L'objectiu "Fam Zero" al món és encara un gran desafiament. Per combatre la manca d'aliment i d'accés a l'aigua potable, cal actuar sobre les causes que les provoquen. En l'origen d'aquest drama es troba sobretot la falta de compassió, el desinterès de molts i una escassa voluntat social i política a l'hora de respondre a les obligacions internacionals.

Un dels mitjans que està al nostre abast és la reducció del malbaratament d'aliments i d'aigua; per això l'educació i la sensibilització social són una important inversió».
---
(del discurs del Papa Francesc als participants en la XLI sessió de la Conferència de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura (FAO). - Sala Regia del Vaticà - dijous 27 de juny del 2019).
----------
Paraula del Senyor:
«Jo us dic que en el cel hi haurà més alegria per un sol pecador que es converteix que no pas per noranta-nou justos que no necessiten convertir-se» (Lluc 15,7).
----------
Santoral:
-Sant Ireneu (s. II), bisbe de Lió i màrtir. 
-Sant Pau I, papa.  
-Sant Argimir, monjo i màrtir.
-Santa Marcel·la, màrtir.
----------
Tingueu un bon divendres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada