dimecres, 12 de juny del 2019

BON DIA amb el PAPA FRANCESC, PARAULA DEL SENYOR i SANTORAL – Dijous 13 de juny de 2019


BON DIA amb el PAPA FRANCESC, PARAULA DEL SENYOR i SANTORAL – Dijous 13 de juny de 2019 – JESUCRIST, GRAN SACERDOT PER SEMPRE - Dia Europeu per a la Prevenció del Càncer de Pell - Dia Internacional de Sensibilització sobre el Albinisme
----------
«Nosaltres tenim la necessitat de redescobrir la bellesa de testimoniar el Ressuscitat, abandonant les actituds auto referencials, renunciant a retenir els dons de Déu i no cedint a la mediocritat.

En l'ADN de la comunitat cristiana hi ha unitat i llibertat d'un mateix, que permet no témer a la diversitat, no aferrar-se a les coses i als dons i tornar-se màrtirs, testimonis lluminosos de Déu viu que actua en la història».

(Del Papa Francesc en la 2a. Catequesi sobre el Llibre dels Fets dels Apòstols - Audiència General del dimecres 12 de juny de 2019 – plaça de Sant Pere del Vaticà)
----------
PARAULA DEL SENYOR:
«Això és el meu cos, entregat per vosaltres. Feu això, que és el meu memorial. Aquesta copa és la nova aliança segellada amb la meva sang, vessada per vosaltres» (Lluc 22,19-20).
---------- 
SANTORAL:
-Sant Antoni de Pàdua (†1231), prevere franciscà i doctor de l'Església, nat a Lisboa, patró del ram de la construcció.
-Sant Fandila, prevere.
-Sant Aventí, màrtir.
-Santa Aquil·lina, verge.
----------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada