diumenge, 2 de juny del 2019

BON DIA amb el PAPA FRANCESC, PARAULA DEL SENYOR i SANTORAL - Dilluns 3 de juny de 2019


BON DIA amb el PAPA FRANCESC, PARAULA DEL SENYOR i SANTORAL - Dilluns 3 de juny de 2019 - Dia Mundial de la Bicicleta
----------
Del Papa Francesc a Romania - Trobada amb la Comunitat Gitana - Barri de Barbu Lautaru, Blaj - Diumenge, 2 de juny de 2019:

«Sempre, estan Abel i Caín en la història de la humanitat. Hi ha la mà estesa i la mà que colpeja. Està l'obertura de la trobada i el tancament de l'enfrontament. Hi ha acollida i hi ha descart. Està qui veu en l'altre a un germà i qui ho considera un obstacle en el seu camí. Hi ha la civilització de l'amor i hi ha la de l'odi.

Cada dia cal triar entre Abel i Caín. Com davant una cruïlla, sovint es posa davant nostre una elecció decisiva: recórrer la via de la reconciliació o la de la venjança. Triem la via de Jesús. És una via que comporta fatiga, però és la via que condueix a la pau; i passa a través del perdó.

No ens deixem portar per l'odi que brolla dins nostre: res de rancor. Perquè cap mal resol un altre mal, cap venjança arregla una injustícia, cap ressentiment és bo per al cor, cap cloenda apropa».
----------
PARAULA DEL SENYOR:
«Us he dit tot això perquè trobeu en mi la vostra pau. En el món passareu tribulacions, però tingueu confiança: jo he vençut el món» (Joan 16,33).
---------- 
SANTORAL:
-Sant Carles Luanga i companys, màrtirs a Uganda (1885-1887).
-Sant Isaac, monjo i màrtir a Còrdova.
-Sant Justí, màrtir a Burgos. 
-Santa Oliva, verge.
-Sant Joan Grande, religiós hospitalari.
-Santa Clotilde, reina francesa.
-Sant Hipaci, nen i màrtir.
-Santa Paula, verge i màrtir.
----------
Tingueu un bon dilluns!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada