diumenge, 23 de desembre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dilluns 24 de desembre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dilluns 24 de desembre de 2018
---------------------------
(del Papa Francesc, ahir diumenge 23 de desembre del 2018 després del rés de l'Àngelus, a la plaça de Sant Pere del Vaticà):

«Us saludo a tots, fidels de Roma i pelegrins d'Itàlia i de diversos països. Demà passat serà Nadal i els meus pensaments es dirigiran especialment a les famílies que es reuneixen en aquests dies: el que viu lluny dels seus pares torna a casa; els germans busquen trobar-se ... Per Nadal és bonic i important trobar-se en família.

Però moltes persones no tenen aquesta oportunitat, per diferents raons; i avui m'agradaria dirigir-me de manera especial a tots aquells que estan lluny de la seva família i de la seva terra: Estimats germans i germanes, el Pare Celestial no us oblida i no us abandona. Si ets cristià, desitjo que trobis en l'Església una veritable família, que experimentis la calidesa de l'amor fraternal. I a tots els que estan lluny de les seves famílies, cristians i no cristians, us dic: les portes de la comunitat cristiana estan obertes, Jesús neix per a tots i dóna a tots l'amor de Déu.» 
---------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Delfí, bisbe i màrtir.
-Santa Adela, abadessa.
-Santa Irmina, verge, princesa.
-Sant Llucià, màrtir.
-Santa Tàrsila, verge.
-Sant Eutimi, màrtir.
---------------------------
Tingueu un bon dilluns!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada