dimecres, 19 de desembre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dijous 20 de desembre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dijous 20 de desembre de 2018 - Dia Internacional de la Solidaritat Humana
---------------------------
«Nadal és preferir la veu silenciosa de Déu a l'estrèpit del consumisme. Si sabem estar en silenci davant del Betlem, el Nadal serà una sorpresa per a nosaltres, no una cosa que ja hàgim vist. Estar en silenci davant el Betlem: aquesta és la invitació per Nadal. Pren-te una mica de temps, posa't davant el Pessebre i roman en silenci. I sentiràs, veuràs la sorpresa.

Si el Nadal és només una bona festa tradicional, on nosaltres som al centre i no Ell, serà una oportunitat perduda. Si us plau, no a la mundanitat del Nadal! No deixem de banda el Festejat, com llavors, quan "va venir entre els seus, i els seus no el van rebre"

Serà Nadal, si trobem la llum en la pobra gruta de Betlem. No serà Nadal si busquem la resplendor del món, si ens omplim de regals, menjars i sopars, però no ajudem almenys a un pobre, que s'assembla a Déu, perquè per Nadal Déu va venir pobre».
-------
(de la catequesi del Papa Francesc en l’Audiència General d’ahir dimecres 19 de desembre de 2018 - Aula Pau VI del Vaticà).
------------------------
Santoral d’avui:

-Beat Miquel Piaszczynski, prevere i màrtir.
-Sant Benjamí, patriarca. 
-Sant Domènec (Domingo) de Silos, abat benedictí.
-Sant Macari, prevere i màrtir. 
-Santa Ilduara, religiosa.
-Sant Ptolomeu, bisbe i màrtir.
-Sant Ursicí, abat.
-Sant Vicenç Romano, prevere.
-------------------------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada