diumenge, 5 de novembre del 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 6 de novembre de 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 6 de novembre de 2023 / Dia Internacional per a la Prevenció de l'Explotació del Medi Ambient en la Guerra i els Conflictes Armats - Dia del Paludisme a les Amèriques - Dia de Visibilitat de la Síndrome de Sudeck - Dia Mundial del Saxofon

----------

«Continuo pensant en la greu situació en Palestina i a Israel, on moltíssimes persones han perdut la vida. Us demano que us detingueu, en nom de Déu: cesseu el foc! Espero que se segueixin totes les vies per a evitar absolutament una prolongació del conflicte, que es pugui socórrer als ferits i que les ajudes arribin a la població de Gaza, on la situació humanitària és #greu. Que alliberin immediatament els ostatges. Entre ells hi ha també molts nens, que tornin amb les seves famílies! Sí, pensem en els nens, en tots els nens involucrats en aquesta guerra, com també en la d'Ucraïna i en altres conflictes: així s'està matant el seu futur. Resem perquè es tingui la força de dir "prou"».

 

(Del Papa Francesc després de la pregària de l’Àngelus – Diumenge, 5 de novembre de 2023 – Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Quan facis un banquet, convida-hi pobres, invàlids, coixos i cecs». (Lluc 14,13).     

----------         

Santoral:

-Sant Sever, bisbe i màrtir.

-Sant Pere Poveda Castroverde i Sant Innocenci de la Immaculada Canoura Arnau, preveres, i companys, màrtirs.

-Sant Lleonard, anacoreta.

-Beata Beatriu, verge.

-Beata Josepa Naval i Girbés, verge seglar.         

----------

Tingueu un bon dilluns!

 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada