divendres, 4 de març del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 5 de març de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 5 de març de 2022 / Dia Mundial de l'Eficiència Energètica - Dia de les Dades Obertes

----------

«En una societat amenaçada per la cultura de la indiferència -la indiferència és la gran malaltia d'avui, mirant cap a un altre costat-, és més necessari que mai estar a prop. I això per a vosaltres significa estar a prop de les persones amb càncer, que en els últims dos anys han lluitat encara més per la pandèmia que ha posat en crisi el sistema sanitari. I de nou, vol dir estar a prop de les famílies dels malalts, que necessiten un suport competent i actiu. En definitiva, vol dir estar a prop dels professionals sanitaris, que també estan molt provats per les difícils condicions en què s'havien de treballar».

 

(Del Papa Francesc als Membres de la Lliga Italiana per la Lluita contra el Càncer -  Sala Clementina del Vaticà - Divendres, 4 de març de 2022). 

----------

Paraula del Senyor:

«El metge, no el necessiten els qui estan sans, sinó els qui estan malalts. No he vingut a cridar els justos a convertir-se, sinó els pecadors». (Lluc 5,31-32). 

----------         

Santoral:

-Mare de Déu d'Àfrica.

-Sant Lluci I, papa i màrtir.

-Sant Focas, màrtir.

-Sant Josep Joan de la Creu, religiós. 

-Santa Olívia, verge i màrtir.

-Sant Luperc, màrtir.

----------

Tingueu un bon dissabte!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada