divendres, 18 de març del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 19 de març de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 19 de març de 2022 / Solemnitat de SANT JOSEP / Dia Internacional de l'Artesà

----------

«Salve, custodi del Redemptor i espòs de la Verge Maria. A vós Déu us confià el seu Fill, en vós Maria va dipositar la seva confiança, amb vós Crist es va forjar com a home. Oh, benaurat Josep, mostreu-vos també pare per a nosaltres i guieu-nos en el camí de la vida. Obtingueu-nos gràcia, misericòrdia i coratge, i defenseu-nos de tot mal. Amén».

 

(De la pregària del Papa Francesc a Sant Josep en la Carta Apostòlica “Patris Corde -Amb Cor de Pare-” del 8 de desembre de 2020).

----------

Paraula del Senyor:

«Josep, fill de David, no tinguis por de prendre Maria, la teva esposa, a casa teva: el fruit que ella ha concebut ve de l'Esperit Sant. Tindrà un fill, i li posaràs el nom de Jesús, perquè ell salvarà dels pecats el seu poble». (Mateu 1,20-21).

----------         

Santoral:

-Sant Josep, espòs de la Benaurada Verge Maria, natzarè, patró de l’Església Universal i dels agonitzants, i també dels fusters.

-Sant Amanç o Amanci, diaca i màrtir. 

-Santa Ida, verge.

----------

Tingueu un bon dissabte!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada