dimarts, 8 de febrer del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 9 de febrer de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 9 de febrer de 2022

----------

«El tràfic de persones, mitjançant l'explotació domèstica i sexual, torna violentament a les dones i les nenes al seu suposat paper de subordinades a la prestació de serveis domèstics i sexuals, al seu paper de proveïdores de cures i de plaer, que torna a proposar un patró de relacions marcades pel poder del gènere masculí sobre el femení. Encara avui, i a un alt nivell. El tràfic de persones és violència! La violència que pateix cada dona i cada nena és una ferida oberta en el cos de Crist, en el cos de tota la humanitat, és una ferida profunda que també afecta cadascun de nosaltres».

 

(Del vídeomissatge del Papa Francesc per a la Jornada Mundial d'Oració i Reflexió contra el Tràfic de Persones – Vaticà, 8 de febrer de 2022).

----------

Paraula del Senyor:

«Només allò que surt de l'home el fa impur. Perquè de dintre el cor de l'home surten les intencions dolentes que el porten a relacions il·legítimes, robatoris, assassinats, adulteris, avarícies, maldats, trampes, llibertinatge, enveges, injúries, arrogància, insensatesa». (Marc 7,20-22).  

----------         

Santoral:

-Sant Sabí, bisbe.

-Sant Nicèfor, màrtir.

-Santa Apol•lònia, verge i màrtir. 

-Sant Miquel Francesc Febres Cordero, religiós.

----------

Tingueu un bon dimecres!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada