dissabte, 26 de febrer del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 27 de febrer de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 27 de febrer de 2022 / Dia Internacional de l’Os Polar

----------

«Les Sagrades Escriptures ens ofereixen lluminosos exemples de figures "penitents" que, tornant a si mateixos després d'haver comès el pecat, troben la valentia de treure's la màscara i obrir-se a la gràcia que renova el cor. Pensem en el rei David i a les paraules que se li atribueixen en el Salm: "Compadiu-vos de mi, Déu meu, vós que estimeu tant; per la vostra gran misericòrdia esborreu les meves faltes". Pensem en el fill pròdig que torna al seu pare; o en la invocació del publicà: "Oh Déu! Tingues compassió de mi, que soc pecador!". Pensem també en sant Pere, en Zaqueu, en la dona samaritana. Mesurar-se amb la fragilitat de l'argila amb què som pastats és una experiència que ens enforteix. Mentre que nosaltres hem de fer front a la nostra debilitat, ens obre el cor per implorar la misericòrdia divina que transforma i converteix. I això és el que fem en l'acte penitencial al principi de la missa».

 

29.- (De les catequesis del Papa Francesc sobre l’Eucaristia: “La Missa, Cor de l’Església” – Audiència general del 3 de gener de 2018 – Aula Pau VI del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«L'home bo, del bon tresor del seu cor, en treu la bondat, i l'home dolent, del seu tresor dolent, en treu el mal». (Lluc 6,45). 

 -----------

Santoral:

-Beata Caritat Brader, verge.

-Sant Gabriel de la Dolorosa, acòlit, religiós passionista.

-Beata Francina-Aina Cirer i Carbonell, verge paüla. 

-Sant Baldomer, sotsdiaca. 

-Santa Honorina, verge.

----------

Calendari litúrgic setmanal:

Setmana VIII del temps de durant l’any. 

---

Litúrgia de les Hores:

Setmana IV del Saltiri.

----------

Bon diumenge,

BON DIA del SENYOR!

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada