diumenge, 23 de gener del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 24 de gener de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 24 de gener de 2022 / Octavari de Pregària per la Unitat dels Cristians / Dia Internacional de l'Educació - Dia Mundial de la Cultura Africana i Afrodescendent - Dia del Periodista - Dia Mundial de la Síndrome de Moebius

----------

«En l'Evangeli de la Litúrgia d'avui veiem a Jesús que inaugura la seva predicació. Es dirigeix a Natzaret, on va créixer, i participa en l'oració en la sinagoga. Inicia la seva predicació dient: "Aquesta Escriptura, que acabeu de sentir, s'ha complert avui". Detinguem-nos en aquest "avui". Pronunciada pel Senyor, indica un "avui" que travessa tota època i roman sempre vàlid. La Paraula de Déu sempre és "avui". Comença un "avui": quan tu llegeixes la Paraula de Déu, en la teva ànima comença un "avui", si tu la comprens bé. Avui».

 

(Del Papa Francesc, abans de la pregària de l’Àngelus - Diumenge 23 de gener de 2022 - Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Us asseguro que tot serà perdonat als homes, els pecats i totes les blasfèmies que hagin proferit, però el qui blasfema contra l'Esperit Sant no tindrà mai perdó: és culpable del seu pecat per sempre més». (Marc 3,28-29).  

----------         

Santoral:

-Mare de Déu de la Pau (Ronda).

-Sant Francesc de Sales, bisbe i doctor de l'Església. 

-Sant Proget, màrtir.

-Sant Felicià, bisbe i màrtir.

-Santa Xènia, verge.

----------

Tingueu un bon dilluns!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada