dissabte, 22 de gener del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 23 de gener de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 23 de gener de 2022 / Octavari de Pregària per la Unitat dels Cristians (del 18 al 25 de gener) / Diumenge de la Paraula de Déu

----------

«Reprenent les catequesis sobre la celebració de l’Eucaristia, considerem avui, en el context dels ritus d'introducció, l'acte penitencial. En la seva sobrietat, afavoreix l'actitud amb la qual ens disposa a celebrar dignament els sants misteris, és a dir, reconeixent davant de Déu i dels germans els nostres pecats, reconeixent que som pecadors».

 

24.- (De les catequesis del Papa Francesc sobre l’Eucaristia: “La Missa, Cor de l’Església” – Audiència general del 3 de gener de 2018 – Aula Pau VI del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Li donaren el volum del profeta Isaïes, el desplegà i va trobar el passatge on hi ha escrit: L'Esperit del Senyor reposa sobre meu, perquè ell m'ha ungit. M'ha enviat a portar la bona nova als pobres, a proclamar als captius la llibertat i als cecs el retorn de la llum, a posar en llibertat els oprimits, a proclamar l'any de gràcia del Senyor». (Lluc 4,17-19). 

 -----------

Santoral:

-Sant Ildefons, bisbe. 

-Sant Francesc Gil de Frederic, prevere i màrtir. 

-Sant Agatàngel, màrtir.

-Sant Climent, bisbe i màrtir.

-Santa Emerenciana, verge i màrtir.

----------

Calendari litúrgic setmanal:

Setmana III del temps de durant l’any. 

---

Litúrgia de les Hores:

Setmana III del Saltiri.

----------

Bon diumenge,

BON DIA del SENYOR!

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada