dissabte, 20 de novembre de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 21 de novembre de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 21 de novembre de 2021 / SOLEMNITAT DE NOSTRE SENYOR JESUCRIST, REI DE TOT EL MON / Dia Mundial en Memòria de les Víctimes d'Accidents de Trànsit - Dia Mundial de la Televisió - Dia Internacional de l'Espina Bífida - Dia Mundial de la Salutació - Dia Mundial de la Pesca

----------

«Què podem respondre a qui diu que no cal anar a missa, ni tan sols el diumenge, perquè l'important és viure bé i estimar al proïsme? És cert que la qualitat de la vida cristiana es mesura per la capacitat d'estimar, com va dir Jesús: "En això coneixeran tots que sou deixebles meus: si us teniu amor els uns als altres"; però com podem practicar l'Evangeli sense treure l'energia necessària per a fer-ho, un diumenge darrere de l'altre, en la font inesgotable de l'eucaristia?».

 

17.- (De les catequesis del Papa Francesc sobre l’Eucaristia: “La Missa, Cor de l’Església” – Audiència general del 13 de desembre de 2017 – Aula Pau VI del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Tu ho dius: jo sóc rei. Jo he nascut i he vingut al món per donar testimoni de la veritat. Tots els qui són de la veritat escolten la meva veu. (Joan 18,37). 

----------

Santoral:

-Presentació de la Benaurada Verge Maria al Temple.

-Sant Gelasi I, papa.            

-Sants Honori, Eutiqui i Esteve, màrtirs.

----------

Calendari litúrgic setmanal:

Setmana XXXIV del temps de durant l’any.     

----------

Litúrgia de les Hores:

Setmana II del Salteri.

----------

Bon diumenge,

BON DIA del SENYOR!

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada