divendres, 20 d’agost del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 21 d’agost de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 21 d’agost de 2021 / Dia Internacional de Commemoració i Homenatge a les Víctimes del Terrorisme

----------

«És molt important tornar als fonaments, redescobrir el que és essencial, a través d'allò que es toca i es veu en la celebració dels sagraments. La pregunta de l'apòstol sant Tomàs de poder veure i tocar les ferides dels claus en el cos de Jesús, és el desig de poder d'alguna manera "tocar" a Déu per a creure en Ell. El que sant Tomàs demana al Senyor és el que tots nosaltres necessitem: veure'l, i tocar-lo per a poder reconèixer-lo. Els sagraments satisfan aquesta exigència humana. Els sagraments i la celebració eucarística de manera particular, són els signes de l'amor de Déu, els camins privilegiats per a trobar-nos amb Ell».

 

(“LA MISSA, COR DE L’ESGLÉSIA” – De les catequesis del Papa Francesc sobre l’Eucaristia – Audiència general del 8 de novembre de 2017 – Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«El més important d'entre vosaltres, que es faci el vostre servidor. El qui s'enalteixi serà humiliat, però el qui s'humiliï serà enaltit». (Mateu 23,11-12).  

----------

Santoral:

-Sant Pius X, papa. 

-Sant Privat, bisbe i màrtir. 

-Sants Bonosi i Maximià, màrtirs. 

-Santa Ciríaca, viuda i màrtir.

----------

Tingueu un bon dissabte!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada