dimecres, 14 de juliol de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 15 de juliol de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 15 de juliol de 2021 / Dia Mundial de les Habilitats de la Joventut

----------

«Ahir al matí, segons va informar el director de l'Oficina de Premsa de la Santa Seu, el Papa va ser donat d'alta de l’Hospital Universitari Policlínica “Agostino Gemelli” de Roma. Abans de tornar a la seva residència a la Casa Santa Marta, al Vaticà, el Papa es va dirigir a la Basílica de Santa Maria la Major on, davant la imatge de la Verge Salus Populi Romani, va donar les gràcies per l'èxit de la seva intervenció quirúrgica, dirigint una oració per tots els malalts, especialment pels quals va trobar durant els dies que va durar la seva hospitalització. Poc abans de les 12 del migdia va tornar a la Casa Santa Marta».

----------

Paraula del Senyor:

«Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar. Accepteu el meu jou i feu-vos deixebles meus, que sóc benèvol i humil de cor, i trobareu el repòs, perquè el meu jou és suau, i la meva càrrega, lleugera». (Mateu 11,28-30). 

----------

Santoral:

-Sant Bonaventura, bisbe i cardenal, doctor de l’Església. 

-Sant Antíoc, metge màrtir. 

-Sant Pompili-Maria Pirrotti, prevere.  

----------

Tingueu un bon dijous!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada