dilluns, 5 d’abril del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 6 d’abril de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 6 d’abril de 2021 / Dimarts de Pasqua - Dia Internacional de l'Esport per al Desenvolupament i la Pau

----------

«Després, el segon anunci de Pasqua: la fe no és un repertori del passat, Jesús no és un personatge obsolet. Ell està viu, aquí i ara. Camina amb tu cada dia, en la situació que et toca viure, en la prova que estàs travessant, en els somnis que portes dins. Obre nous camins on sents que no n'hi ha, t'impulsa a anar a contracorrent respecte al remordiment i al "ja vist". Encara que tot et sembli perdut, si us plau, deixa't aconseguir amb sorpresa per la seva novetat: et sorprendrà».

 

(De l’homilia del Papa Francesc a la Missa de la Vetlla Pasqual – Basílica de Sant Pere del Vaticà – Altar de la Càtedra – Dissabte Sant, 3 d’abril de 2021).

----------

Paraula del Senyor:

«Jesús li diu: Deixa'm anar, que encara no he pujat al Pare. Vés a trobar els meus germans i digues-los: "Pujo al meu Pare, que és el vostre Pare, al meu Déu, que és el vostre Déu"». (Joan 20,11-18). 

-----------

Santoral:

-Beat Miquel Czartoryski, prevere i màrtir.

-Sant Pere de Verona ("Pere Màrtir"), prevere i màrtir.

-Santa Gala, vídua i religiosa. 

-Sant Marcel·lí, màrtir.

-Sant Sixt I, papa i màrtir.

-Sant Guillem, abat.

----------

Tingueu un bon Dimarts de Pasqua!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada