dimecres, 28 d’abril de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 29 d’abril de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 29 d’abril de 2021 / Dia Internacional del Gos Pigall - Dia Europeu de la Solidaritat i Cooperació entre Generacions - Dia Internacional de la Dansa

----------

«Avui parlem d'aquesta forma d'oració que és la meditació. Per a un cristià “meditar” és buscar una síntesi: significa posar-se davant de la gran pàgina de la Revelació per a intentar fer-la nostra, assumint-la completament. I el cristià, després d'haver acollit la Paraula de Déu, no la té tancada dins de si, perquè aquesta Paraula ha de trobar-se amb "un altre llibre", que el Catecisme diu "el de la vida". És el que intentem fer cada vegada que meditem la Paraula».

 

(Del Papa Francesc a l’Audiència General d’ahir dimecres 28 d’abril de 2021 - Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar. Accepteu el meu jou i feu-vos deixebles meus, que sóc benèvol i humil de cor, i trobareu el repòs, perquè el meu jou és suau, i la meva càrrega, lleugera». (Mateu 11,28-30). 

----------

Santoral:

-Santa Catarina de Sena, verge i doctora de l'Església.

-Sant Ramon (Raimundo) de Fitero, abad.

-Sant Robert, prevere.

----------

Tingueu un bon dijous!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada