dilluns, 1 de febrer de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 2 de febrer de 2021

 Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 2 de febrer de 2021 / Presentació del Senyor (la Candelera) / Dia Internacional dels Aiguamolls – Dia de la Marmota

----------

«Avui, continua havent-hi dones que sofreixen violència. Violència psicològica, violència verbal, violència física, violència sexual. És impressionant el nombre de dones colpejades, ofeses, violades. Les diferents formes de maltractaments que sofreixen moltes dones són una covardia i una degradació per a tota la humanitat. Per als homes i per a tota la humanitat. Els testimoniatges de les víctimes que s'atreveixen a trencar el seu silenci són un crit de socors que no podem ignorar. No podem mirar per a un altre costat. Resem per les dones que són víctimes de la violència, perquè siguin protegides per la societat i perquè el seu sofriment sigui considerat i sigui escoltat per tots».

 

(De la “Intenció de Pregària” del Papa Francesc pel mes de febrer de 2021 -  “Xarxa Mundial de Pregària del Papa”).

----------

Paraula del Senyor:

«Quan van complir-se els dies que manava la Llei de Moisès referent a la purificació, portaren Jesús a Jerusalem per presentar-lo al Senyor». (Lluc 2,22). 

 -----------

Santoral:

-Presentació del Senyor, antigament Purificació de Maria, i popularment la Candelera (pel ritu de la llum). Altres advocacions marianes: Candela (Valls), Candelaria (Tenerife), Ajuda (Barcelona), Calle (Palència), Verge del Blau (Lleida).

-Sant Corneli, bisbe.

----------

Tingueu un bon dimarts!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada