dissabte, 23 de gener del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 24 de gener de 2021

 Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 24 de gener de 2021 / DIUMENGE DE LA PARAULA DE DÉU / Del 18 al 25 de gener: OCTAVARI DE PREGÀRIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS / Dia Internacional de l'Educació – Dia Mundial de la Cultura Africana i Afrodescendent - Dia del Periodista - Dia Mundial de la Síndrome de Moebius

----------

«Amb motiu de la seva investidura com 46è President dels Estats Units d'Amèrica, li expresso cordialment els meus bons desitjos i la seguretat de les meves oracions perquè Déu Totpoderós li concedeixi saviesa i fortalesa en l'exercici del seu alt càrrec. En un moment en què les greus crisis a les quals s'enfronta la nostra família humana exigeixen respostes clarividents i unides, reso perquè les seves decisions estiguin guiades per la voluntat de construir una societat caracteritzada per la justícia i la llibertat autèntiques, juntament amb el respecte indefectible dels drets i la dignitat de totes les persones, especialment els pobres, els vulnerables i els que no tenen veu».

 

(Fragment del missatge del Papa Francesc al Sr. Joseph R. Binden, amb motiu de la seva presa de possessió com a 46è President dels Estats Units d’Amèrica).

-----------

Paraula del Senyor:

«Tot passant vora el llac de Galilea, veié Simó i el seu germà Andreu, que tiraven les xarxes a l'aigua. Eren pescadors. Jesús els digué: Veniu amb mi i us faré pescadors d'homes». (Marc 1,16-17). 

 -----------

Santoral:

-Mare de Déu de la Pau (Ronda).

-Sant Francesc de Sales, bisbe i doctor de l'Església. 

-Sant Proget, màrtir.

-Sant Felicià, bisbe i màrtir.

-Santa Xènia, verge.

----------

Calendari litúrgic:

Setmana III de durant l’any.   

---

Litúrgia de les Hores:

De la fèria - Setmana III del Salteri.

----------

Bon diumenge,

BON DIA del SENYOR!

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada