dijous, 21 de gener del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 22 de gener de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 22 de gener de 2021 / Del 18 al 25 de gener: OCTAVARI DE PREGÀRIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS /

----------

«Tots necessitem la unitat, però veiem que és difícil mantenir-la fins i tot en nosaltres mateixos. Com a sant Pau, també nosaltres experimentem un conflicte entre el bé que desitgem i la inclinació al mal, que ens porta a fer el contrari. Això ens fa veure que tantes divisions que ens envolten -en el si de les famílies, les societats, els pobles, i fins i tot entre els creients- s'originen a l'interior de cada persona. Per això, la solució a les discòrdies comença per l'oració, per demanar a Déu la pau, la reconciliació i la unitat en el nostre propi cor».

 

(2.-Del Papa Francesc a l’Audiència General del dimecres 20 de gener de 2021 - Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Jesús pujà a la muntanya, va cridar els qui va voler, i ells anaren cap a Jesús. En designà dotze, als quals donà el nom d'apòstols, perquè estiguessin amb ell i per enviar-los a predicar». (Marc 3,13-14). 

-----------

Santoral:

-Sant Vicenç (Vicent), diaca i màrtir. 

-Sant Anastasi, monjo i màrtir.

-Sant Gaudenci, bisbe.

-Beata Laura Vicuña, verge.

-----------

Tingueu un bon divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada