dissabte, 16 de novembre del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge 17 de novembre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge 17 de novembre de 2019 / Dia Mundial del Nen Prematur - Dia Mundial en Record de les Víctimes d’Accidents de Trànsit
----------
«Un sentiment elemental de justícia imposaria que algunes conductes, de les quals les empreses solen ser responsables, no quedin impunes. En particular, totes aquelles que puguin ser considerades com a "ecocidi": la contaminació massiva de l'aire, dels recursos de la terra i l'aigua, la destrucció a gran escala de la flora i la fauna i qualsevol acció capaç de produir un desastre ecològic o destruir un ecosistema. 

Hem d’introduir, estem pensant, en el catecisme de l’Església catòlica el pecat contra l’ecologia, el “pecat ecològic” contra la casa comuna, perquè hi ha un deure en joc».

(Del Papa Francesc als participants en el Congrés Mundial de l'Associació Internacional de Dret Penal - Sala Règia del Vaticà – Divendres, 15 de novembre de 2019).
----------
Paraula del Senyor:
«Estigueu alerta, no us deixeu enganyar. En vindran molts que es valdran del meu nom i diran: "Sóc jo"..." No aneu darrere d'ells» (Lluc 21,8).
-----------
Santoral:
-Santa Isabel d’Hongria, princesa viuda.  
-Sant Gregori Taumaturg, bisbe. 
-Sant Iscle o Aciscle i Santa Victòria, germans màrtirs. 
----------
Calendari litúrgic:
Setmana XXXIII de Durant l’Any.
---
Litúrgia de les Hores:
Setmana I del Salteri.
----------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada