dijous, 19 d’octubre del 2017

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui divendres 20 d'octubre de 2017

BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui divendres 20 d’octubre de 2017 - Dia Mundial de l'Osteoporosi
---------------------------
2.-(de la reflexió del Papa Francesc  a l'Audiència General del dia 18, tercer dimecres d'octubre, sobre el contrast que hi ha entre l'esperança cristiana i la realitat de la mort):

«Jesús ens dirà a nosaltres, a cada un de nosaltres: "Aixeca't, ressorgeix!". Jo els convido, ara, potser a tancar els ulls i pensar en aquell moment: de la nostra mort. Cada un de nosaltres pensi en la seva pròpia mort, i s'imagini aquest moment que arribarà, quan Jesús ens prendrà de la mà i ens dirà: "Vine, vine amb mi, aixeca't".

Aquí acabarà l'esperança i serà la realitat, la realitat de la vida. Pensin bé: Jesús mateix vindrà a cada un de nosaltres i ens prendrà de la mà, amb la seva tendresa, la seva humilitat, el seu amor. I cada un repeteixi en el seu cor la paraula de Jesús: "Aixeca't, vine! Aixeca't, vine! Aixeca't, ressorgeix!".

Aquesta és la nostra esperança davant la mort. Per a qui creu, és una porta que s'obre completament; per qui dubte és una escletxa de llum que filtra d'una porta que no s'ha tancat del tot. Però per a tots nosaltres serà una gràcia, quan aquesta llum, de la trobada amb Jesús, ens il·luminarà».

---------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Andreu de Creta, monjo. 
-Sant Artemi, militar màrtir.
-Santa Irene, verge i màrtir. 
-Beat Contardo Ferrini, professor seglar.
-Sant Accas, bisbe.
-Sant Corneli, centurió.
-Sant Adelard, prevere.
-Santa Adelina, abadessa.
-Sant Aureli, màrtir.
-Sant Jordi, diaca i màrtir.
-Santa Saula, verge i màrtir.
-Sant Sindulf, prevere.
---------------------------
Tingueu un bon divendres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada