dimecres, 27 de setembre del 2017

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dijous 28 de setembre de 2017

BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dijous 28 de setembre de 2017 - Dia Internacional del Dret d'Accés Universal a la Informació - Dia Mundial de Lluita Contra la Ràbia
---------------------------
(del Papa Francesc a l'Audiència General d'ahir dimecres a la plaça de Sant Pere del Vaticà, reflexionant sobre el tema dels enemics de l'esperança):

«No és veritat que "fins que hi ha vida, hi ha esperança", com se sol dir. En tot cas és al contrari: és l'esperança que té en peu la vida, la protegeix, la custòdia i la fa créixer.

Si els homes no haguessin cultivat l'esperança, si no s'haguessin sostingut en aquesta virtut, no haurien sortit mai de les cavernes, i no haurien deixat rastres en la història del món. És el que més diví pugui existir en el cor de l'home.

Vull recordar les cares de tanta gent que han estat en aquest món -pobres obrers, immigrants a la recerca d'un futur millor- que han lluitat tenaçment tot i l'amargor d'un avui difícil, súmmum de tantes proves però animats per la confiança que els fills haurien tingut una vida més justa i més serena. Lluitaven pels seus fills, lluitaven en l'esperança».
---------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Venceslau, màrtir, duc de Bohèmia.
-Sant Llorenç Ruiz, pare de família filipí, i companys, màrtirs a Nagasaki (segle  XVII). 
-Sant Simó Rojas, prevere trinitari, de Valladolid.
-Santa Eustoqui, verge, filla de santa Paula.
-Sant Exuperi, bisbe.
-Sant Salomó, bisbe.
-Sant Heliodor, màrtir.
-Beat Francesc Castelló i Aleu, màrtir (1936).
---------------------------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada