dimarts, 20 de juny del 2017

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dimecres 21 de juny de 2017

Dimecres, 21 de juny de 2017

Dia Europeu de la Música.

Dia Internacional del Sol.

Dia Mundial contra l'ELA - Esclerosi Lateral Amiotròfica.

   ☀☀BON DIA☀☀
----------------------------------
(del discurs del Papa Francesc a Barbiana, Itàlia, on va viatjar per retre homenatge a la memòria del sacerdot Lorenzo Milani mort ara fa 50 anys):

«He viatjat a Barbiana per retre homenatge a la memòria d'un sacerdot que ha testimoniat com en el do del "si per Crist" es produeix la trobada amb els germans i les seves necessitats, servint, a fi que es defensi i promogui la seva dignitat de persones, amb el mateix lliurament de si mateix que ens va demostrar Jesús, fins a ser clavat a la Creu.

L'escola per a Don Lorenzo, no era una cosa diversa pel que fa a la seva missió de sacerdot, sinó la manera concreta amb el qual desenvolupar aquesta missió, donant-li un fonament sòlid i capaç d'elevar-se fins al cel.

Vull agrair a tots els educadors la seva tasca i a tots els que es posen al servei del creixement de les noves generacions. La seva feina és una missió plena d'obstacles però també d'alegria. I, sobretot, és una missió. Una missió d'amor, perquè no es pot ensenyar sense estimar i sense tenir consciència que el que es dóna és només un dret que es reconeix, el d'aprendre».
-------------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Lluís Gonzaga, religiós jesuïta.
-Sant Rodolf, bisbe.
-Sant Ramon de Roda, bisbe.
-Santa Demètria, verge i màrtir.
-Sant Adolf, bisbe.
-Sant Terenci, bisbe i màrtir.
-------------------------------
Tingueu un feliç dimecres i un bon començament d’estiu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada