dimarts, 30 de novembre del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 1 de desembre de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 1 de desembre de 2021 / Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA -  Dia Internacional dels Presos per la Pau

----------

«Els catequistes tenen una missió insubstituïble en la transmissió i aprofundiment de la fe. El ministeri laïcal del catequista és una vocació, és una missió. Ser catequista vol dir que un 'és catequista', no que 'treballa de catequista'. És tota una manera de ser, i calen bons catequistes que siguin alhora acompanyants i pedagogs. Fan falta persones creatives que anunciïn l'Evangeli, però que ho anunciïn, no dic amb sordina però no amb botzina, sinó amb la seva vida, amb mansuetud, amb un llenguatge nou i obrint camins nous. I a tantes diòcesis, a tants continents, l'evangelització fonamentalment està en mans d'un catequista. Donem les gràcies als catequistes, a les catequistes, per l'entusiasme interior amb què viuen aquesta missió al servei de l'Església. Preguem junts pels catequistes, cridats a proclamar la Paraula de Déu: perquè en siguin testimonis amb valentia, amb creativitat, amb la força de l'Esperit Sant, amb alegria i amb molta pau».

 

(De la intenció de Pregària del Papa Francesc pel mes de desembre 2021 -  Xarxa Mundial de Pregària del Papa).

----------

Paraula del Senyor:

«La gent, en veure que els muts parlaven, que els esguerrats quedaven curats, els coixos caminaven i els cecs hi veien, se'n meravellava i glorificava el Déu d'Israel». (Mateu 15,31).  

----------

Santoral:

-Sant Eloi, bisbe.

-Beat Carles de Foucauld, prevere.

-Sants Edmon Campion i Robert Southwell, preveres, i Beats Roger Filcock, Robert Middleton i companys, màrtirs jesuïtes.

-Sant Naüm, profeta. 

-Santa Natàlia, màrtir.

----------

Tingueu un bon dimecres!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada