dissabte, 18 de setembre del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 19 de setembre de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 19 de setembre de 2021 / Dia Internacional de Conscienciació sobre la Mossegada de Serp - Dia Mundial de l'Aperitiu

----------

«Continuant amb les Catequesis sobre la missa, podem preguntar-nos: Què és essencialment la missa? La missa és el memorial del Misteri pasqual de Crist. Ens converteix en partícips de la seva victòria sobre el pecat i la mort i dona significat ple a la nostra vida. Per això, per a comprendre el valor de la missa devem abans de res entendre llavors el significat bíblic del "memorial". En la celebració litúrgica, aquests esdeveniments es fan, en una certa forma, presents i actuals. Jesucrist, amb la seva passió, mort, resurrecció i ascensió al cel va portar a terme la Pasqua. I la missa és el memorial de la seva Pasqua, del seu "èxode", que va complir per nosaltres, per a fer-nos sortir de l'esclavitud i introduir-nos en la terra promesa de la vida eterna. No és solament un record, no, és més: és fer present allò que ha succeït fa vint segles».

 

8.- (De les catequesis del Papa Francesc sobre l’Eucaristia: “La Missa, Cor de l’Església” – Audiència general del 22 de novembre de 2017 – Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Aleshores s'assegué, va cridar els Dotze i els va dir: Si algú vol ser el primer, que es faci el darrer de tots i el servidor de tots». (Marc 9,35).  

----------

Santoral:

-Santa Maria de Cervelló o del Socors, verge mercedària. 

-Sant Gener (Jenaro), bisbe i màrtir.

----------

Calendari litúrgic setmanal:

Setmana XXV del temps de durant l’any.     

----------

Litúrgia de les Hores:

Setmana I del Salteri.

----------

Bon diumenge,

BON DIA del SENYOR!

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada