divendres, 10 de juliol del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 11 de juliol de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 11 de juliol de 2020 / Dia Mundial de la Població
----------
«La cerca del rostre de Déu està motivada per l'anhel d'una trobada amb el Senyor, trobada personal, una trobada amb el seu immens amor, amb el seu poder que salva. Aquesta trobada personal amb Jesucrist també és possible per a nosaltres, que som els deixebles del tercer mil·lenni. Quan busquem el rostre del Senyor, podem reconèixer-lo en el rostre dels pobres, dels malalts, dels abandonats i dels estrangers que Déu posa en el nostre camí. I aquesta trobada també es converteix per a nosaltres en un temps de gràcia i salvació, conferint-nos la mateixa missió encomanada als apòstols».

(De la homilia del Papa Francesc a la Missa celebrada en l'aniversari de la seva visita a Lampedusa l’any 2013 - Capella de la Casa Santa Marta del Vaticà – Dimecres 8 de juliol de 2020).
----------
Paraula del Senyor:
«I tothom qui pel meu nom hagi deixat cases, germans, germanes, pare, mare, fills o camps, en rebrà cent vegades més i posseirà la vida eterna». (Mateu 19,29).
-----------
Santoral:
-Sant Benet, abat. 
-Sant Pius I, papa i màrtir.
-Santa Olga, reina.
----------
Tingueu un bon dissabte!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada