dilluns, 29 de juliol del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral del dia / Dimarts 30 de juliol de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral del dia / Dimarts 30 de juliol de 2019 / Dia Mundial contra el Tràfic de Persones - Dia Internacional de l'Amistat
----------
«Qualsevol forma de prostitució és una reducció a l'esclavitud, un acte criminal, un vici repugnant que confon fer l'amor amb esplaiar els instints propis torturant a una dona sense defensa.

És una malaltia de la humanitat, una manera equivocada de pensar de la societat. Alliberar aquestes pobres esclaves és un gest de misericòrdia i un deure per a tots els homes de bona voluntat. El seu crit de dolor no pot deixar indiferent als individus ni a les institucions. Ningú ha de mirar cap a un altre costat o rentar-se les mans de la sang innocent vessada als carrers del món».

(del Papa Francesc en el prefaci del llibre "Dones crucificades. La vergonya del tràfic relatada des del carrer", del pare Aldo Buonaiuto).
----------
Paraula del Senyor:

«El qui sembra la bona llavor és el Fill de l'home. El camp és el món. La bona llavor són els qui pertanyen al Regne. El jull són els qui pertanyen al Maligne. L'enemic que ha sembrat el jull és el diable. La sega és la fi del món, i els segadors són els àngels» (Mateu 13,37-39).
----------
Santoral:
-Sant Pere Crisòleg, bisbe i doctor de l’Església.
-Beats màrtirs de l’Orde Hospitalari de St. Joan de Déu, religiosos i companys.
-Sants Abdó o Abdon i Senén (popularment Nin i Non), màrtirs, patrons dels hortolans.
-Sant Justí de Jacobis, bisbe.
----------
Tingueu un bon dimarts!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada