divendres, 29 de març del 2024

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / DISSABTE SANT, 30 de març de 2024

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / DISSABTE SANT, 30 de març de 2024 / Dia Mundial del Trastorn Bipolar - Dia Internacional de les Treballadores de la Llar - Dia Escolar de la Pau i la No Violència - Dia Internacional de Zero Deixalles

----------

«Avui, en una societat secularitzada, correm el risc de mostrar-nos molt actius i al mateix temps de sentir-nos impotents, amb el resultat de perdre l'entusiasme i de caure en la temptació de "tirar els rems en la barca", de tancar-nos en la queixa i de fer prevaler la magnitud dels problemes sobre la immensitat de Déu. Si això succeeix, ens tornem amargs i sarcàstics, sempre xafardejant, sempre trobant una ocasió per a queixar-se. Però si, per contra, l'amargor i la compunció, en comptes de dirigir-se cap al món, es dirigeixen cap al propi cor, el Senyor no deixarà de visitar-nos i d'alçar-nos de nou».

 

(De l’homilia del Papa Francesc a la Missa Crismal – Dijous Sant, 28 de març de 2024 - Basílica de Sant Pere del Vaticà). 

----------

Paraula del Senyor:

«No us espanteu. Vosaltres busqueu Jesús de Natzaret, el crucificat: ha ressuscitat, no és aquí. Mireu el lloc on l'havien posat». (Marc 16,6).   

----------                      

Santoral:

-Sant Joan Clímac, monjo del Sinaí, abat.

-Sant Quirí, tribú romà, màrtir. 

-Sant Règul, bisbe.

----------

Tingueu un bon Dissabte Sant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada