dijous, 22 de febrer del 2024

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 23 de febrer de 2024

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 23 de febrer de 2024 / Dia del Compromís Internacional del Control del Mercuri - Dia Internacional de l'Implant Coclear

----------

«En el primer diumenge de Quaresma, l'Evangeli ens presenta Jesús temptat en el desert. El text diu: "... al desert, on va estar quaranta dies i va ser temptat per Satanàs". També nosaltres en Quaresma som convidats a "entrar en el desert", és a dir, en el silenci, en el món interior, a l'escolta del cor, en contacte amb la veritat. En el desert -afegeix l'Evangeli d'avui- Crist "Vivia entre les feres, i els àngels el servien." Feres i àngels eren la seva companyia. Però, en un sentit simbòlic, són també la nostra companyia: quan entrem en el desert interior, de fet, podem trobar-nos amb feres i àngels».

 

(Del Papa Francesc, abans de la pregària de l’Àngelus – Diumenge, 18 de febrer de 2024 – Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Per això, si en el moment de presentar la teva ofrena a l'altar, allí et recordes que el teu germà té alguna cosa contra tu, deixa allí mateix, davant l'altar, la teva ofrena i vés primer a fer les paus amb el teu germà; ja tornaràs després a presentar la teva ofrena». (Mateu 5,23-24).  

----------                      

Santoral:

-Sant Policarp, bisbe i màrtir. 

-Santa Marta d'Astorga, verge i màrtir.

-Beata Rafaela de Ibarra, mare de família.

----------

Tingueu un bon divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada