dimecres, 4 d’octubre del 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 5 d’octubre de 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 5 d’octubre de 2023 / Dia Mundial de les Docents i els Docents - Dia Internacional de l'Educació Viària - Dia Mundial de la Meningitis

----------

«Benvolguts, estem en l'obertura de l'Assemblea Sinodal. I no ens serveix tenir una mirada immanent, feta d'estratègies humanes, càlculs polítics o batalles ideològiques -per exemple, si el Sínode permetrà això o l'altre; si obrirà aquesta porta o l'altra-; no, això no serveix. No som aquí per a celebrar una reunió parlamentària o un pla de reformes. El Sínode, benvolguts germans i germanes, no és un parlament. El protagonista és l'Esperit Sant. No, no som aquí com en un parlament, sinó per a caminar junts, amb la mirada de Jesús, que beneeix al Pare i acull a tots els que estan afligits i atabalats. Partim, doncs, de la mirada de Jesús, que és una mirada que beneeix i acull».

 

(De l'homilia del Papa Francesc en la Missa d'Obertura de l'Assemblea General Ordinària del Sínode dels Bisbes – Sant Francesc d'Assís, dimecres 4 d'octubre de 2023 - Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Demaneu, i Déu us donarà; cerqueu, i trobareu; truqueu, i Déu us obrirà». (Mateu 7,7).  

----------         

Santoral:

-Sant Froilà, bisbe. 

-Sant Atilà, bisbe.  

-Santa Caritina, verge.

-Santa Faustina Kowalska, verge, apòstol de la Divina Misericòrdia.

----------

Tingueu un bon dijous!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada