dissabte, 10 de desembre del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 11 de desembre de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 11 de desembre de 2022 / Dia Internacional de les Muntanyes - Dia Internacional de la Ràdio i la Televisió a favor de la Infància - Dia Internacional del Cant Coral

----------

«La resposta a la Paraula de Déu acollida amb fe s'expressa després en la pregària comuna, anomenada Pregària universal, perquè abasta les necessitats de l'Església i del món. S'anomena també Pregària dels fidels. Els Pares del Vaticà II van voler restaurar aquesta pregària després de l'Evangeli i l'homilia, especialment el diumenge i en les festes, perquè amb la participació del poble es facin súpliques per la santa Església, pels governants, pels qui pateixen qualsevol necessitat, per tots els homes i per la salvació del món sencer».

 

53.- (De les catequesis del Papa Francesc sobre l’Eucaristia: “La Missa, Cor de l’Església” – Audiència general del 14 de febrer de 2018 – Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Us ho asseguro: entre els nascuts de dona no n'hi ha hagut cap de més gran que Joan Baptista; però el més petit en el Regne del cel és més gran que ell». (Mateu 11,11).  

-----------        

Santoral:

-Sant Damas I, papa.  

-Sant Pau de Narbona, bisbe.

-Sant Sabí, bisbe.

-Sant Daniel Estilita, monjo. 

-Santa Ida, verge.

-Santa Maria Meravelles de Jesús, verge.

-----------

Calendari litúrgic setmanal:

Setmana III d’Advent.    

----------

Litúrgia de les Hores:

Setmana III del Salteri.

----------

Bon diumenge,

BON DIA del SENYOR!

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada