dimecres, 30 de juny de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 1 de juliol de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 1 de juliol de 2021 / Dia Internacional de l'Acudit

----------

«Diu la Bíblia que el que troba un amic troba un tresor. M'agradaria proposar a tots anar més enllà dels grups d'amics i construir l'amistat social tan necessària per a la bona convivència. Retrobar-nos especialment amb els més pobres i vulnerables. Els que estan en les perifèries. Allunyar-nos dels populismes que exploten l'angoixa del poble sense donar solucions proposant una mística que no resol res. Fugir de l'enemistat social que només destrueix i sortir de la "polarització". I això no sempre és fàcil, especialment avui quan una part de la política, la societat i els mitjans s'obstinen a crear enemics per a derrotar-los en un joc de poder. El diàleg és el camí per a mirar la realitat d'una manera nova, per a viure amb passió els desafiaments de la construcció del bé comú. Resem perquè, en situacions socials, econòmiques, polítiques, conflictives siguem arquitectes de diàleg, arquitectes d'amistat, valents i apassionats, homes i dones que sempre allarguin la mà i que no quedin espais d'enemistat i de guerra».

 

(De la ‘Intenció de Pregària’ del Papa Francesc pel mes de juliol de 2021 -  Xarxa Mundial de Pregària del Papa):

----------

Paraula del Senyor:

«Ara sabreu que el Fill de l'home té el poder de perdonar els pecats aquí a la terra. Llavors diu al paralític: Aixeca't, pren la llitera i vés-te'n a casa». (Mateu 9,6). 

----------

Santoral:

-Beat Joan Nepomucè Chrzan, prevere i màrtir.

-Sant Domicià, abat.

-Sant Aaró (o Aaron), germà de Moisès.

-Santa Elionor (Leonor), màrtir.

----------

Tingueu un bon dijous!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada