dimecres, 4 de novembre del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 5 de novembre de 2020

 Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 5 de novembre de 2020 / Dia Mundial de Conscienciació sobre els Tsunamis - Dia Internacional contra la Violència i l'Assetjament Escolar, inclòs el Ciberassetjament

----------

«Lamentablement hem hagut de tornar a aquesta audiència a la Biblioteca i això per a defensar-nos dels contagis de la Covid. Això ens ensenya també que hem d'estar molt atents a les indicacions de les autoritats, tant de les autoritats polítiques com de les autoritats sanitàries, per a defensar-nos d'aquesta pandèmia. Oferim al Senyor aquesta distància entre nosaltres pel bé de tots i pensem, pensem molt en els malalts, en aquells que entren als hospitals ja com descartats, pensem en els metges, en els infermers, les infermeres, els voluntaris, en tanta gent que treballa amb els malalts en aquest moment: ells arrisquen la vida però ho fan per amor al proïsme, com una vocació. Resem per ells».

 

(1.-Del Papa Francesc a l’Audiència General d’ahir dimecres 4 de novembre de 2020, transmesa per televisió des de la Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Igualment jo us dic que en el cel hi haurà més alegria per un sol pecador que es converteix que no pas per noranta-nou justos que no necessiten convertir-se». (Lluc 15,7). 

-----------

Santoral:

-Sant Zacaries i Santa Elisabet (o Isabel), pares de Joan Baptista.

-Sant Magne, bisbe.

-Santa Bertil·la, abadessa.

-Santa Àngela de la Creu, verge. 

-Beata Maria Ràfols i Bruna, religiosa.

----------

Tingueu un bon dijous!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada