diumenge, 27 de setembre de 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 28 de setembre de 2020

 Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 28 de setembre de 2020 / Dia Mundial de la Lluita contra la Ràbia - Dia Internacional del Dret d'Accés Universal a la Informació - Dia Internacional de la Síndrome d'Arnold Chiari

----------

«Avui l'Església celebra la Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat. Enguany he volgut dedicar el meu missatge als desplaçats interns, els quals estan obligats a fugir, com els va succeir també a Jesús i a la seva família. "Com Jesús obligats a fugir", així els desplaçats, els migrants. A ells, de manera particular, i a qui els assisteix, va el nostre record i la nostra oració».

 

«També avui se celebra la Jornada Mundial del Turisme. La pandèmia ha colpejat durant aquest sector, tan important per a tants països. Dirigeixo el meu alè als qui treballen en el turisme, en particular a les petites empreses familiars i als joves. Desitjo que tots puguin aviat recuperar-se de les dificultats actuals».

 

(Del Papa Francesc després del rés de l’Àngelus, ahir diumenge 27 de setembre de 2020, a la Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«El més petit de tots vosaltres, és el més gran». (Lluc 9,48). 

 -----------

Santoral:

-Sant Venceslau, màrtir.

-Sants Llorenç Ruiz, pare de família, i companys, màrtirs a Nagasaki.  

-Sant Simó Rojas, prevere trinitari. 

-Santa Eustoqui, verge. 

-Beat Francesc Castelló i Aleu, màrtir.

----------

Tingueu un bon dilluns!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada