dimecres, 22 de juliol del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 23 de juliol de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 23 de juliol de 2020 / Dia Mundial de les Balenes i els Dofins
----------
«La intenció dels servents és la d'eliminar de seguida el mal, és a dir, a les persones malvades, però l'amo és més savi, va més lluny: aquests han de saber esperar, perquè suportar les persecucions i les hostilitats forma part de la vocació cristiana. El mal, per descomptat, ha de ser rebutjat, però els malvats són persones amb les quals cal tenir paciència. Si Jesús ha vingut a buscar als pecadors més que als justos, a curar als malalts abans que als sans, també la nostra acció, com els seus deixebles, ha d'estar dirigida no per a suprimir als malvats, sinó per a salvar-los. I aquí, la paciència». 

(4.- Del Papa Francesc abans del rés de l’Àngelus, meditant sobre la paràbola del blat i el jull - Diumenge 19 de juliol de 2020 - Plaça de Sant Pere del Vaticà).
----------
Paraula del Senyor:
«Si esteu en mi i les meves paraules resten en vosaltres, podreu demanar tot el que voldreu, i ho tindreu». (Joan 15,7).
 -----------
Santoral:
-Santa Brígida, religiosa.  
-Sant Bernat d’Alzira i Santes Maria i Gràcia, màrtirs. 
-Santa Cunegunda, religiosa. 
----------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada