dijous, 16 de maig de 2019

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui divendres 17 de maig de 2019


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui divendres 17 de maig de 2019 - Dia Internacional Contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia - Dies Mundials de: la Hipertensió Arterial,  el Reciclatge, Internet, les Telecomunicacions i la Societat de la Informació - Dia Internacional del Vesak
----------
«El contacte quotidià de Joan Baptista de La Salle amb el món de l'escola li va fer créixer la consciència d'identificar una nova concepció del professor. Estava convençut, de fet, que l'escola és una realitat seriosa, per a la qual les persones han de ser preparades adequadament.

Es va adonar que l'ensenyament no pot ser només una feina, sinó una missió, i va treballar de valent per promoure el que ell anomenava la "dignitat del mestre"».
-----
(del discurs del Papa Francesc als Germans de les Escoles Cristianes (Germans de La Salle), rebuts en audiència ahir dijous, 16 de maig de 2019, a la Sala Clementina del Vaticà).
----------
Santoral d'avui:

-Sant Pasqual Bailon (1540-1592), religiós franciscà mort a Vila-real, patró d’associacions i congressos eucarístics.
-Santa Restituta, verge.
-Santa Basília, màrtir.
-Santa Rosalina, cartoixana.
----------
PARAULA  DEL  SENYOR  del divendres 17 de maig:  

«Que els vostres cors s'asserenin. Creieu en Déu, creieu també en mi.  A casa del meu Pare hi ha lloc per a tots; si no n'hi hagués, ¿us podria dir que vaig a preparar-vos-hi estada?» (Joan 14, 1-2).
----------
Tingueu un bon divendres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada